Klantenbeoordelingen

 • Collier

  Wat ben ik blij met dit prachtige collier! Dit is echt een blikvanger en draagt heerlijk licht. Dankjewel voor de fijne service. Dit is heel fijn shoppen op deze manier.
  10-1-2022
 • Gave oorbellen

  Super mooie licht gewicht oorbellen ontvangen. 3 setjes in totaal. Ik kom zeker terug, zoo mooi. De service van Joyce is top, super lieve vrouw en mega behulpzaam. Dank daarvoor! Dikke aanrader!!
  19-12-2021
 • Dubbel collier

  Prachtig dubbel collier ontvangen. Met dank voor de goede service van Joyce.
  9-12-2021
 • Lange ketting en oorbellen

  Was op zoek naar een stoere ketting met bijpassende oorbellen, Joyce geeft goede service, maakte zelfs een filmpje zodat ik de kleuren nog beter kon zien en een goede keuze kon maken voor de oorbellen, prachtig materiaal, glanzend buffelhoorn, echt prachtig!
  8-12-2021
 • Buffelhoornen armbanden

  De armbanden die ik bij Joyce gekocht heb zijn zo mooi! En ook de service en aandacht zijn echt super. Het is niet zo dat je iets bestelt en dan maar moet afwachten. Je krijgt direct persoonlijke aandacht en het vertrouwen dat er speciaal voor jou iets moois geleverd wordt. Wat vervogens ook zo is!
  6-12-2021
 • Aanvullende armbanden en ringen besteld

  Begin 2020 bij Joyce diverse armbanden, ringen, oorbellen en een ketting besteld. Ik ben met deze sieraden destijds in aanraking gekomen op een fair. Nu ter aanvulling op mijn 'collectie' : -) twee facetgeslepen armbanden en 2 facetgeslepen ringen besteld. Na contact via de app en telefonisch heeft Joyce mij weer fantastisch geholpen doormiddel van foto's, berichtjes enz. Ben er enorm blij mee en .... heb nog wel wat op mijn verlanglijstje staan!!
  21-10-2021
 • Collier en armband

  Fantastisch product en een bijzonder goede service. Misschien een klein nadeeltje: “Smaakt naar meer” 😉 Ben er heel blij mee en mij zie je weer terug👍
  19-10-2021
 • Ervaring met Joyline

  Vlotte bezorging van beeldige set, ketting, armband en ring van buffelhoorn. Ga ik met veel plezier dragen. Ook leuk adres voor aparte cadeaus.
  14-10-2021
 • Oorbellen

  Superfijn geholpen! Wilde de mooie schakeloorbellen en mocht zelf de tinten uitkiezen . Ze zijn prachtig en lekker licht in je oren! Ik had ze snel in huis, mooi verpakt! Echt een kadootje voor mezelf!🥰
  11-10-2021
 • hele set

  mijn vrouw wilde een ketting voor haar verjaardag, de prijs viel erg mee, en dankzij de fantastische hulp van Joyce is het een hele bij elkaar passende set geworden, waar mijn vrouw super blij mee was
  29-9-2021
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
8+ =