Klantenbeoordelingen

 • Oorbellen

  Wat een mooie oorbellen maakt Joyce en zijn ook nog eens heel licht! Ze is heel begaan en klantvriendelijk. Ze stuurt je foto’s van verschillende kleuren die ze heeft en denkt mee met de keuze van een oorbel. Ik ben fan en zou haar zeker aanbevelen!
  1-4-2020
 • Oorbellen en haarspeld

  Helemaal blij met mijn nieuwe oorbellen en haarspeld. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis zo netjes verpakt en verzorgd een vertrouwd adres voor mooie sieraden, goede service en klantvriendelijk! Ik raad het zeker bij mijn familie en vrienden aan.
  31-3-2020
 • Prachtige oorbellen!

  Met veel dank aan Joyce prachtige oorbellen ontvangen. Joyce is klantgericht, vriendelijk en hulpvaardig. Na de bestelling een zeer snelle levering én de keuze uit welke oorbellen ik precies wilde hebben. Absoluut 5 sterren waard!
  30-3-2020
 • armband, oorbellen en ketting

  De 5⭐ zijn ECHT waargemaakt. Hemelvaart 2019 was ik op de oude Ambachtenmarkt in Soest en liep langs het kraampje van Joyceline creations. De sieraden trokken gelijk mijn aandacht. Ik rwijfelde nog of het plastic was?? Maar nee zo mooi dat kan niet! En inderdaad ze zijn van buffelhoorn gemaakt. Eerlijk de sieraden waren dan ook wel heel erg mooi. En ik ken het materiaal (ik had een bril met buffelhoornen pootjes). Ik heb toen een paar oorbellen en een armband gekocht. De armband was te groot/wijd. En ondanks dat het druk was werd de armband ingekort. Ik heb mijn set vaak gedragen, maar ik kreeg later wel spijt dat ik niet gelijk een korte ketting erbij had gekocht. Nu ben ik totaal niet van het internet kopen. Toch maar via Whatsapp contact gezocht. Ik moest foto's maken van de armband en oorbellen en heb die doorgestuurd. Joyce heeft daar een ketting bij gezocht. Zij heeft daarop foto's van de ketting naar mij gestuurd. Na nog even telefonisch contact over de lengte van de ketting en Joyce haar advies deze niet in te korten*, ben ik nu een set oorbellen en een ketting rijker. Bij de bestelling zat ook nog eens een persoonlijk berichtje. Dat maakt het wel helemaal af. GEWELDIG! Helemaal top👍🏻! *De lengte van de ketting is perfect, als hij was ingekort zou de ketting toch echt te klein/kort zijn geweest. Het blijkt maar weer dat eerlijk advies en produkten kennis heel belangrijk is!
  28-3-2020
 • oorbellen, ketting en armband

  Erg blij met mijn sieraden. Mooie collectie! Super tevreden over de service en het persoonlijke kaartje maakte het helemaal af. 5 sterren meer dan waard!
  4-3-2020
 • Ketting

  Prachtige, originele halsketting, lichtgewicht dus draagt prettig. Super mooi afgewerkt. Leuk persoonlijk contact met Joyce.
  3-3-2020
 • Oorbellen en armbanden

  Erg blij met 2 paar oorbellen en de set armbanden! De kleuren zijn prachtig en het draagt heel fijn omdat het zo licht is. Joyce heeft me zo prettig geholpen, wat een leuke vrouw!!
  30-1-2020
 • Beoordeling Joyline-Creations

  Samen met vriendinnen heb ik op de kerstfair in Haarzuijlen de sieraden van Joyce voor het eerst gezien we waren allemaal erg enthousiast en hebben er allemaal iets gekocht. Later heb ik armbanden en een paar oorbellen via de site gekocht waar Joyce ontzettend heeft mee gedacht. Snelle en goede levering ik zal het iedereen aanraden!!
  6-1-2020
 • Prachtige set armbanden

  Op de kerstfair in Haarzuilens een prachtige armband gekocht. Er werd mij daar al verteld dat als ik er nog meer wil bestellen contact kon opnemen met Joyce zodat zij bijpassende armbanden kan uitkiezen. Gedaan! En zeer tevreden! Goede service! Via de app verschillende filmpjes doorgestuurd gekregen om zo een juiste keuze te kunnen maken. Blij mee!
  20-12-2019
 • Oorbellen en ring gekocht

  Op de Country & Christmas fair heb ik prachtige zwarte bewerkte oorbellen gekocht. Ik draag ze met veel plezier. Zeker omdat je ze ook nauwelijks voelt. Van de week mezelf maar weer getrakteerd op 2 paar oorbellen en een ring. Voor de maat en de kleur van de ring, heeft Joyce contact met me opgenomen. Hele goede service van Joyce door nog even een paar foto's op te sturen om zeker te stellen, dat je de juiste kleur krijgt. De volgende dag al in huis! Ik ben heel erg tevreden en ben bang dat deze sieraden een lichte verslaving gaan worden ;)
  13-12-2019
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *