Klantenbeoordelingen

 • ketting

  Zeer sympathieke en deskundige service ondervonden en nu een prachtige ketting rijker.
  9-9-2021
 • Ring en armband

  Nadat ik een matzwarte ketting had gekocht met bijpassende oorknopjes heb ik nu de set compleet gemaakt door de matzwarte ring en armband erbij te bestellen. Joyce heeft de armband weer keurig op maat gemaakt en ondanks dat de ring behoorlijk groot is draagt hij heerlijk licht! Ik ben er weer super blij mee!
  7-8-2021
 • Oorbellen gevonden

  Ik was op zoek naar buffelhoorn oorbellen maar alles leek zo op elkaar en was niet wat ik zocht. Totdat ik ze vond bij Joyce. Leuke service ervaren en binnen een dag hangen ze in mijn oren.
  29-7-2021
 • Oorbellen, ketting en armband.

  Prachtige sieraden! De oorbellen zijn heel licht in gewicht en absoluut geen last van irritaties of allergische reacties. Bij elkaar zijn de sieraden ook super. Ik ben er heel blij mee. Fantastische service! Mijn complimenten!
  17-7-2021
 • Schakelketting

  Wat een service ! Foto’s doorgestuurd gekregen, de schakelkettong was snel gekozen, dan nog voorstellen gekregen voor oorringen : Joyce helpt je het beste vinden, geen enkele moeite is haar teveel … Topservice, heel vriendelijk, niet opdringerig .. een echte aanrader ! Bedankt voor je hulp Joyce en je topservice ! Ann
  3-7-2021
 • Oorbellen

  Onlangs mooie oorbellen besteld, super blij mee. Wat een goede service, zo fijn en vriendelijk geholpen!! Foto’s toegestuurd krijgen en zo mijn keuze kunnen maken. Dank je wel Joyce voor al je goede hulp
  13-6-2021
 • Buffelhoorn setje

  Met hulp van Joyce echt een prachtig setje uitgezocht. Joyce reageert snel op vragen, denkt met je mee en geeft goed advies. En geeft hele goede service! Ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen.
  1-6-2021
 • Oorbellen

  Prachtige oorbellen van buffelhoorn ontvangen. Mooi van kleur, stoer maar ook zeker heel charmant, licht om te dragen en ze passen bij iedere outfit. Fijn contact en perfecte service.
  28-5-2021
 • Schakelketting en oorknopjes

  Vandaag mijn stoere matzwarte 🖤 schakelketting met bijpassende oorknopjes ontvangen en wat ben ik er blij mee! De ketting is voor mij helemaal op maat gemaakt daardoor was er persoonlijk en vriendelijk contact met Joyce. Echt wat een fijne service zeg! Dit is zéker niet mijn laatse bestelling...
  19-5-2021
 • Ringen

  2 hele mooie ringen besteld van buffelhoorn. Service is top, heel persoonlijk!! Ze zijn een echte aanwinst🖤
  19-5-2021
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
8+ =