Klantenbeoordelingen

 • Ketting en oorhangers

  Ik ben weer enorm blij met mijn nieuwe sieraden. Prachtig hart van onbewerkt buffelhoorn aan leren ketting en mooie oorhangers in dezelfde kleur. Stoer en sierlijk tegelijk. Mooi verpakt en zeer persoonlijk. Dank je wel Joyce
  28-3-2021
 • Zoveel moois

  Heel blij met een prachtig op elkaar afgestemd set! Armbanden, twee paar oorbellen en twee ringen. Prachtig, natuurlijk materiaal! Draagt zeer comfortabel. Fijn en betrokken advies vanuit Joyce! Uit vele foto's kon ik de kleurencombinatie kiezen. Ik ben heel blij dat ik eindelijk de sieraden hebt gevonden die bij me passen! Dankjewel Joyce!
  24-3-2021
 • Oorbellen - creolen buffelhoorn/ 6 cm. - wit/blond

  Het is een feestje om te shoppen bij Joyse! Ze is ontzettend klantvriendelijk, stuurt foto’s om een juiste kleur keuze te kunnen maken. De oorbellen zien er prachtig uit. Zijn fijn draagbaar vanwege het lichtgewicht. Deze creolen (mooi groot formaat) zijn een aanrader bij zomerse outfits. Zeer snelle levering in een mooi zakje met een kaartje waarop aardige woorden vermeld staan.
  20-3-2021
 • Aankoop sieraden

  Iedere keer weer een feestje om sieraden te bestellen! Naast uitgebreide hulp bij het kiezen van de juiste kleur een lief kaartje in het pakketje! Daarbij is de levering supersnel. Ik heb al een paar keer sieraden cadeau gedaan en altijd goede reactie
  20-3-2021
 • Mooie vrouwelijke sieraden!

  Heb nu al heel wat bestellingen van Joyce ontvangen: oorbellen en armbanden. Elke keer ben ik er weer blij mee! De oorbellen dragen top; door het lichtgewicht en gebruik van titanium, waardoor je geen allergische reacties krijgt. Ook is Joyce heel klantvriendelijk en stuurt ze diverse foto's als je een bestelling plaatst waardoor je een goede keuze kan maken. Haar webshop is een aanrader dus!
  7-3-2021
 • Oorbellen buffelhoorn

  Wat attent: ik mocht/kon uit vier verschillende kleurschakeringen kiezen bij mijn bestelling. De oorbellen van buffelhoorn zijn precies wat ik zocht en heerlijk licht draagbaar. Ook het handgeschreven kaartje bij de bestelling is erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar.
  3-3-2021
 • Kompleet set😊- armband-ketting en 2 paar prachtige oorbellen❣️

  Dankzij de goede adviezen en foto’s die Joyce me stuurde heb ik ‘n complete set die heel mooi op elkaar en mij is afgestemd, en waar ik ongetwijfeld veel plezier van ga hebben- om erg blij van te worden! Alles is prachtig afgewerkt, met hele mooie kleurschakeringen- en ja het draagt héél erg licht. Kortom, érrug tevreden! Kortom
  16-2-2021
 • Armband en oorbellen

  wederom heb ik prachtige oorbellen en een armband ontvangen. Ze zijn prachtig en heerlijk in het dragen. Ik draag alleen nog oorbellen van Joyce. Vooral omdat ik lange oorbellen draag, zijn deze oorbellen super geschikt. Ze zijn licht in het dragen. Ook kreeg ik weer foto,s te zien van de oorbellen en armband om een keuze te maken.
  7-2-2021
 • oorbellen

  Oorbellen besteld. Ik kreeg ze prima verpakt, op de afgesproken dag. Maar het was een brievenbus pakketje, dus eigenlijk hoefde ik er niet thuis voor te zijn. Het zijn werkelijk prachtige oorbellen van een bijzonder materiaal, buffelhoorn, en heel licht om te dragen. Ik kon kiezen via een foto, welke kleurcombinatie ik wilde hebben. Prima service.
  8-1-2021
 • Armband en oorbellen

  Een prachtige armband en oorbellen besteld. Het is echt prachtig materiaal en het word opgestuurd in een mooie verpakking. Ik kon via foto’s kiezen uit verschillende kleuren. Hele goede service. Een aanrader!!
  6-1-2021
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *