Klantenbeoordelingen

 • Belangrijke aanvulling

  Ter aanvulling op mijn voorgaande bericht.... de sterren ;-)
  10-4-2021
 • Buffelhoorn hangers

  Deze week prachtige hangers ontvangen. Subtiel, maar toch ook stoer. met behulp van foto's de juiste kleurstellingen kunnen kiezen. Bedankt voor de fantastische service Joyce!
  10-4-2021
 • Mooi

  En weer een set armbanden besteld, want deze buffelsieraden zijn gewoon erg mooi! (en uiteraard goed te combineren met andere armbanden/ketting) Er wordt met je meegedacht om echt het beste te vinden. En dat is, zeker nu, heel erg prettig! Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, veel meer dan op de site staan, is dit echt fantastisch uitzoeken zeg! Bedankt!
  7-4-2021
 • Buffel oorbellen

  Enorm goede lieve service van Joyce mogen krijgen. Erg snel en attent bij de bestelling die ik had geplaatst. En de oorbellen zijn enorm leuk! Blij mee!!
  7-4-2021
 • Armband en oorbellen

  Vandaag de oorbellen en armband ontvangen! Heel blij mee! Via app contact foto’s gekregen van Joyce om zo mijn gewenste kleur van de sieraden aan te geven! De armband en oorbellen zijn prachtig en zijn zo heerlijk licht ! Ik was even bang dat er niets in het toegestuurde pakketje zat, om maar even aan te geven dat het materiaal van de sieraden superlicht is! Ga zeker nog een keer shoppen bij Joyce! Aanrader!
  2-4-2021
 • Ketting voor verjaardag

  Super geholpen met het kiezen van de perfecte ketting voor de verjaardag van mijn vriendin! Hele fijne service met persoonlijke aandacht, daar kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen.
  1-4-2021
 • Ketting en oorhangers

  Ik ben weer enorm blij met mijn nieuwe sieraden. Prachtig hart van onbewerkt buffelhoorn aan leren ketting en mooie oorhangers in dezelfde kleur. Stoer en sierlijk tegelijk. Mooi verpakt en zeer persoonlijk. Dank je wel Joyce
  28-3-2021
 • Zoveel moois

  Heel blij met een prachtig op elkaar afgestemd set! Armbanden, twee paar oorbellen en twee ringen. Prachtig, natuurlijk materiaal! Draagt zeer comfortabel. Fijn en betrokken advies vanuit Joyce! Uit vele foto's kon ik de kleurencombinatie kiezen. Ik ben heel blij dat ik eindelijk de sieraden hebt gevonden die bij me passen! Dankjewel Joyce!
  24-3-2021
 • Oorbellen - creolen buffelhoorn/ 6 cm. - wit/blond

  Het is een feestje om te shoppen bij Joyse! Ze is ontzettend klantvriendelijk, stuurt foto’s om een juiste kleur keuze te kunnen maken. De oorbellen zien er prachtig uit. Zijn fijn draagbaar vanwege het lichtgewicht. Deze creolen (mooi groot formaat) zijn een aanrader bij zomerse outfits. Zeer snelle levering in een mooi zakje met een kaartje waarop aardige woorden vermeld staan.
  20-3-2021
 • Aankoop sieraden

  Iedere keer weer een feestje om sieraden te bestellen! Naast uitgebreide hulp bij het kiezen van de juiste kleur een lief kaartje in het pakketje! Daarbij is de levering supersnel. Ik heb al een paar keer sieraden cadeau gedaan en altijd goede reactie
  20-3-2021
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *