Klantenbeoordelingen

 • Prachtige sieraden.

  Heel goede hulp en advies gekregen. Prachtige sieraden passend bij jurk.
  15-5-2023
 • ketting

  Prachtige ketting besteld, super blij mee! Fijn contact met Joyce gehad.
  29-4-2023
 • 2 sets, bestaande uit ketting en oorbellen

  Perfect, na verschillende telefoontjes over en weer met vragen, gevolgd door advies om tot het mooiste resultaat te komen, waren al de volgende dag de sets in huis. En ze waren in het echt zeker zo mooi als op de website. Weet nu al dat daar veel complimenten over gaan komen.
  11-4-2023
 • Prachtige sieraden en perfecte service

  Al meerdere keren sieraden bij Joyce gekocht. De sieraden zijn mooi en de modellen zijn eenvoudig op een artistiek verantwoorde wijze. Gelukkig geen tierelantijntjes. Ik houd er van. De service van Joyce is perfect en heel plezierig. Kortom: een top shop!
  11-4-2023
 • juwelen

  mooie juwelen set gekocht, komen overeen met de foto's op de website, net wat ik ervan verwacht had, goeie, persoonlijke en vriendelijke service
  11-4-2023
 • kettingen

  Erg leuk assortiment kettingen, ik kon niet kiezen! Goed geholpen door Joyce d.m.v.foto's en video's. Net binnen gekregen en wat zijn ze mooi!!
  11-4-2023
 • Persoonlijke service vanaf het eerste contact met eigenaresse Joyce... tot en met het uitpakken van je bestelling!test

  Tijdens mijn zoektocht naar een bijzondere hanger, kwam ik bij toeval op deze website terecht. Alle hangers zijn uniek en het is persoonlijk welke je mooi vindt. Joyce stuurde me foto's en een filmpje en gaf prima advies, want een keuze maken uit zoveel mooie producten was niet gemakkelijk.. Deze extra service is echt top. De persoonlijke touch van dit bedrijf gaat door tot en met het ontvangen je bestelling. Daar zat zelfs een handgeschreven briefje bij. Een aanrader!
  11-4-2023
 • Prachtige sieraden, waarmee je ook anderen kunt verrassen!

  Zowel voor een jarige vriendin als voor mijzelf mooie oorbellen en ringen uitgezocht. Daarbij ben ik enorm fijn en geduldig geholpen. Video’s, ingesproken berichten, foto’s…niets was teveel.
  22-2-2023
 • Oorbellen en ketting

  Joyce heeft mij op een persoonlijke manier geholpen bij het uitkiezen van de sieraden. Ook heeft zij een ouder setje dat kapot was gegaan hersteld. Ik ben erg blij met de sieraden. Ze staan overal bij en zijn lekker licht. Een aanrader!
  22-2-2023
 • Sieraden

  Ik ben een grote grove vrouw met grote handen waardoor er bijna geen armbanden en ringen passen. Ze heeft net zo lang gezocht tot dat ze een mooie set armbanden voor me gevonden had. Videootjes gestuurd van wat ze gevonden had, er echt tijd in gestoken. Het is niet goedkoop maar het is tijdloos. Ik ben er heel blij mee! ❤️ echt een aanrader!
  10-2-2023
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
1+ =