Klantenbeoordelingen

 • Ketting + armbanden

  Ooit heb ik op een fair een ketting gekocht waar ik ontzettend blij mee ben. Omdat ik het buffelhoorn een fantastisch materiaal vind, kwam ik opnieuw uit bij Joyline-creations. Adhv een foto van mijn kleding en armbanden stuurde Joyce mij foto's/filmpje van een aantal bijpassende opties, zodat ik een keuze kon maken. Ik ben ontzettend blij met de sieraden en de service!
  13-9-2019
 • ketting en bedelarmband

  Ik ben enorm blij met mijn mooie ketting en armband. Ze zijn elegant, stijlvol, stoer en modern. Echt een mooi cadeau aan mezelf.
  22-8-2019
 • Armband en oorbellen

  Super service! Via de app foto's doorgestuurd gekregen om de mooiste combinatie te maken. Goed advies en een feestje om het uit te pakken, met een persoonlijk briefje. Dit was voor een cadeau, ik kom snel zelf shoppen. Erg mooi!
  16-8-2019
 • Armband en ring

  Fantastische service en snel. Mijn armband en ring zijn een prachtige match. Heel hartelijk dank!
  15-8-2019
 • Armbanden, oorbellen en kettingen.

  12 augustus 2019 bezocht ik de beurs op zoek naar sieraden. Maar wilde iets gaan verkopen wat niet overal te koop is. En zo kwam ik in gesprek met Eric van Joyline. Vol passie sprak hij over zijn product. Prachtige sieraden. Ik wilde alleen maar armbanden maar heb nu mooie sets van armbanden, oorbellen en kettingen. De reacties van mijn klanten zijn nu al overweldigend. Ik hoop op een fijne samenwerking en een goede verkoop. Bedankt Eric. Warme groet, Carla van de Ven, Studio Care4You
  13-8-2019
 • Oorbellen

  Wat een prachtige oorbellen! Ze wegen bijna niets, howel ze best groot zijn voel je ze niet hangen. De kleur is ook heel mooi en natuurlijk.
  7-8-2019
 • Collier, oorbellen & armbanden

  Ik ben een ware liefhebber van buffelhoorn sieraden. Via deze site in contact gekomen met de eigenaresse Joyce. Zeer kundig, professioneel en uitermate vriendelijk. Deze servicegerichtheid kom je niet vaak tegen. Dank daarvoor. De kwaliteit van de sieraden is fantastisch. Ik heb nu een prachtige set, waar ik jaren plezier van zal hebben.
  5-8-2019
 • Oorbellen

  Super snelle en vriendelijke service! Ontzettend blij met mijn mooie oorbellen. Super licht in gewicht dus een fijn draagcomfort. Ik ga hier zeker in de toekomst nog eens bestellen. Groetjes Debby
  18-7-2019
 • Roosvormige- en schakeloorbellen buffelhoorn

  Geweldig: persoonlijk advies en contact. De oorbellen de volgende dag al leuk verpakt met aardig briefje erbij in huis. Helemaal top! Voor herhaling vatbaar om bij Joyline te kopen!
  12-7-2019
 • Oorbellen

  Vanmiddag kwam ik op de beurs Joyline-Creations tegen, was meteen helemaal weg van de prachtige collectie en..het ontzettend fijne contact. Heb een prachtige collectie uitgezocht voor in mijn zaak. Kan haast niet wachten hoe de reacties van mijn klanten zal zijn!!! Lieve Joyce en Eric, ik hoop op een lange fantastische samen werking.
  10-3-2019
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *