Klantenbeoordelingen

 • Prachtige ketting

  Een prachtige ketting gekocht om cadeau te doen. Joyce heeft voordat ze deze heeft verzonden contact gezoch voor overleg om hier een mooi cadeau van te maken voor de ontvanger. Mooi ingepakt, een lief kaartje en attentie erbij als extraatje. Wat een service en oog voor de klant. Zo is online shoppen wel erg leuk. Dank!
  2-10-2018
 • Oorbellen

  Beste joyline creations, Heb vandaag mijn oorbellen ontvangen, keurig verpakt en snel geleverd. Had twee jaar geleden met sluis en bruggefeest een ketting gekocht, waardoor ik dus nu een heel leuk setje heb. Bedankt voor de goede service! Vriendelijke groet, Jeanette
  25-9-2018
 • Ketting & oorbellen

  Wat een bijzondere ervaring! Ik werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan, toen ik telefonisch contact opnam met Joyline-Creations. Eigenaresse Joyce gaf mij goed advies. Inmiddels heb ik de prachtige ketting en bijpassende oorbellen ontvangen....wat zijn ze mooi! Ik ontvang veel complimenten. Nogmaals dank voor de goede service!
  10-9-2018
 • Oorbellen en armbanden

  Op Country- & Christmasfair prachtige oorbellen en armbanden aangeschaft. Bij thuiskomst een probleempje met een armband. Na zeer persoonlijk en hartelijk e-mailcontact met Joyce is dat heel mooi opgelost. Geweldige service Joyce! Ik draag de sieraden graag en krijg er ook nog regelmatig leuke reacties op. Kortom: super!
  18-2-2018
 • oorbellen en ketting

  Wat ben ik blij met mijn gave oorbellen en ketting! Top kwaliteit buffelhoorn, goede afwerking en wat heerlijk dat er titanium achter de oorbellen zit! Nu kan ook ik tenminste mooie oorbellen dragen. Dank voor jouw uitermate goede service, Joyce.
  12-12-2017
 • Halskettingen

  Twee mooie halskettingen ontvangen. Prachtige kleuren, goed afgewerkt. Dank voor de service, Joyce, en het plezierige contact. Anna,
  22-3-2017
 • ketting en armbanden

  Wat een prachtige ketting en armbanden. was bang dat de armbanden te klein zouden zijn, maar ze passen perfect. goeie service, snelle levering en heel gezellig geholpen! Ook nog goedkoper als bij andere webside! super dus! bedankt!
  25-2-2017
 • Ketting

  Bijzonder blij met de prachtige ketting! Dank voor de snelle service, uitermate vriendelijk. U ziet mij zeker weer terug. Met vriendelijke groet, Mevr. E. Groenaker
  25-2-2017
 • oorbellen

  Dank voor de mooie oorbellen. Ik was al zo lang op zoek naar mooie creolen, dus hier schrijft a happy customer! Wat een leuke persoonlijke touch geef je eraan, Joyce!
  6-12-2016
 • Oorbellen en een ketting

  Wat een mooie set! Zo blij mee! Ontzettend bedankt voor de mooie sieraden en goede, snelle service. Jullie hebben er een vaste klant bij.
  7-9-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *