Klantenbeoordelingen

 • Geweldige ketting

  Vorig jaar op de Italië Fair een paar hoornen oorringen gekregen van mijn zus. Ben hier zo blij mee dat ik graag ook een bijpassende ketting wilde. Helaas geen fair nu en op de website vond ik het heel moeilijk om een keuze te maken. Ik heb gebeld met Joyce en had binnen no time diverse foto's en een á la minute gemaakt filmpje met de mogelijkheden. Helemaal top! Gisteren een heel gezellig pakketje met handgeschreven briefje erbij ontvangen. Ben ontzettend blij met mijn aankoop. Bedankt Joyce voor je deskundige en prettige hulp!
  19-5-2020
 • Prachtige oorbellen

  Erg blij met het cadeau voor mijn moeder. Ik werd vakkundig en erg behulpzaam geadviseerd over de kleur. Zo hebben we het perfecte cadeautje gevonden. Ik zou het iedereen aanraden om hier iets moois te bestellen. Joyce is een betrokken en lieve vrouw. Duidelijk dat ze passie voor haar producten heeft! Nogmaals dank!
  10-5-2020
 • Ketting

  Heel erg blij met mijn prachtige ketting van buffelhoorn het glanst prachtig en heel veel bruintinten ben ook heel blij met het persoonlijke en zeer deskundige advies van Joyce wat n service! Hoop in de toekomst haar tegen te komen op n beurs of fair of in Utrecht . n ketting alleen is vast niet genoeg Dit is echt 5 sterren waard
  7-5-2020
 • Oorbellen

  Super blij met mijn nieuwe oorbellen. Ik had een jaar of 3 geleden bij een winterfair al een keer oorbellen gekocht bij Joyce, deze draag ik super vaak en krijg daar ook vaak leuke reacties op. Bij toeval vond ik afgelopen week haar kaartje weer en heb gelijk haar site bezocht en een set oorbellen gekocht. Maandag besteld, dinsdag al in huis. Kon kiezen uit verschillende kleuren vanaf een foto.
  7-4-2020
 • Oorbellen

  Zojuist weer een leuk, persoonlijk pakketje ontvangen en ook deze keer weer onwijs blij met mijn oorbellen. Al eerder op de Country & Christmas fair heb ik te gekke oorbellen en armbanden gekocht. Daarnaast is de service geweldig, wordt er goed geluisterd naar de wensen en zelfs de verschillende maten/kleuren worden nog doorgegeven. Het draagt super licht en de kwaliteit is perfect. Blij mee!!
  3-4-2020
 • Oorbellen

  Wat een mooie oorbellen maakt Joyce en zijn ook nog eens heel licht! Ze is heel begaan en klantvriendelijk. Ze stuurt je foto’s van verschillende kleuren die ze heeft en denkt mee met de keuze van een oorbel. Ik ben fan en zou haar zeker aanbevelen!
  1-4-2020
 • Oorbellen en haarspeld

  Helemaal blij met mijn nieuwe oorbellen en haarspeld. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis zo netjes verpakt en verzorgd een vertrouwd adres voor mooie sieraden, goede service en klantvriendelijk! Ik raad het zeker bij mijn familie en vrienden aan.
  31-3-2020
 • Prachtige oorbellen!

  Met veel dank aan Joyce prachtige oorbellen ontvangen. Joyce is klantgericht, vriendelijk en hulpvaardig. Na de bestelling een zeer snelle levering én de keuze uit welke oorbellen ik precies wilde hebben. Absoluut 5 sterren waard!
  30-3-2020
 • armband, oorbellen en ketting

  De 5⭐ zijn ECHT waargemaakt. Hemelvaart 2019 was ik op de oude Ambachtenmarkt in Soest en liep langs het kraampje van Joyceline creations. De sieraden trokken gelijk mijn aandacht. Ik rwijfelde nog of het plastic was?? Maar nee zo mooi dat kan niet! En inderdaad ze zijn van buffelhoorn gemaakt. Eerlijk de sieraden waren dan ook wel heel erg mooi. En ik ken het materiaal (ik had een bril met buffelhoornen pootjes). Ik heb toen een paar oorbellen en een armband gekocht. De armband was te groot/wijd. En ondanks dat het druk was werd de armband ingekort. Ik heb mijn set vaak gedragen, maar ik kreeg later wel spijt dat ik niet gelijk een korte ketting erbij had gekocht. Nu ben ik totaal niet van het internet kopen. Toch maar via Whatsapp contact gezocht. Ik moest foto's maken van de armband en oorbellen en heb die doorgestuurd. Joyce heeft daar een ketting bij gezocht. Zij heeft daarop foto's van de ketting naar mij gestuurd. Na nog even telefonisch contact over de lengte van de ketting en Joyce haar advies deze niet in te korten*, ben ik nu een set oorbellen en een ketting rijker. Bij de bestelling zat ook nog eens een persoonlijk berichtje. Dat maakt het wel helemaal af. GEWELDIG! Helemaal top👍🏻! *De lengte van de ketting is perfect, als hij was ingekort zou de ketting toch echt te klein/kort zijn geweest. Het blijkt maar weer dat eerlijk advies en produkten kennis heel belangrijk is!
  28-3-2020
 • oorbellen, ketting en armband

  Erg blij met mijn sieraden. Mooie collectie! Super tevreden over de service en het persoonlijke kaartje maakte het helemaal af. 5 sterren meer dan waard!
  4-3-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *