Klantenbeoordelingen

 • Oorbellen

  De oorbellen zijn 5 sterren waard
  19-11-2019
 • Oorbellen

  Via de app werden foto's doorgestuurd van oorbellen, waar ik een keuze kon maken van degene, die dicht bij mijn verloren oorbel lag. Ik vond dat Joyce fantastisch meedacht. Deze oorbellen zijn superlicht, ik wil niet anders meer dragen en bovendien er is veel keus uit prachtige modellen. Een echte aanrader!
  19-11-2019
 • Sieradensetje

  Bij toeval deze sieraden ontdekt in CODA museum in Apeldoorn en gelijk besteld. Een ketting, armbanden en oorbellen. Gevraagd om passende kleuren in donkergrijs. Het is echt een heel mooi setje geworden. Super mooi materiaal en heel licht in gewicht. Ook de service is fantastisch; vlotte levering en goede feedback over de maatvoering. Ik ben er echt heel blij mee.
  7-11-2019
 • oorbellen

  wat ben ik blij met deze prachtige oorbellen, staan perfect bij mijn collier, dezelfde schakel alleen iets kleiner, een heel mooi natuurproduct. Alleen de verpakking zag er al super uit, er is veel zorg aan besteed. Hartelijk dank.
  5-11-2019
 • Oorbellen

  ik heb weer 2 super paar oorbellen bij joyce gekocht. Als je eenmaal deze oorbellen draagt wil je nooit meer iets anders in je oren. Ze zijn bovendien in vele soorten en kleuren en maten verkrijgbaar. De service is super en joyce levert top matriaal en ook mooi verpakt. Ga zo door. Groetjes ingrid
  29-9-2019
 • Oorbellen

  Ik heb Joyce en haar producten leren kennen op de trotsmarkt bij Kasteel Groeneveld in Baarn. En sindsdien al diverse varianten van de oorbellen gekocht en cadeau gegeven aan vriendinnen. Ze zijn stijlvol, mooi en licht in gewicht. Prijskwaliteit-verhouding is top. Echte aanrader. En Joyce is heel klantvriendelijk. Een verrassende klantbeleving ervaar ik iedere keer weer.
  28-9-2019
 • fantastische oorbellen

  Ik blijf kopen... Heb nu al zes paar oorbellen in mijn bezit. Ze zijn mooi en vanwege hun lichtgewicht zeer draagbaar. De service is fantastisch. Per WhatsApp werden mij een aantal opties toegestuurd waaruit ik een keus kon maken. Gisteren besteld en vandaag al in huis. Helemaal top!
  18-9-2019
 • Ketting + armbanden

  Ooit heb ik op een fair een ketting gekocht waar ik ontzettend blij mee ben. Omdat ik het buffelhoorn een fantastisch materiaal vind, kwam ik opnieuw uit bij Joyline-creations. Adhv een foto van mijn kleding en armbanden stuurde Joyce mij foto's/filmpje van een aantal bijpassende opties, zodat ik een keuze kon maken. Ik ben ontzettend blij met de sieraden en de service!
  13-9-2019
 • ketting en bedelarmband

  Ik ben enorm blij met mijn mooie ketting en armband. Ze zijn elegant, stijlvol, stoer en modern. Echt een mooi cadeau aan mezelf.
  22-8-2019
 • Armband en oorbellen

  Super service! Via de app foto's doorgestuurd gekregen om de mooiste combinatie te maken. Goed advies en een feestje om het uit te pakken, met een persoonlijk briefje. Dit was voor een cadeau, ik kom snel zelf shoppen. Erg mooi!
  16-8-2019
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *