Klantenbeoordelingen

 • Stoere schakelketting

  Heel erg blij met mijn nieuwe schakelketting van buffelhoorn! Via WhatsApp een berichtje gekregen, dat de ketting opgestuurd was -heel fijn- en de volgende dag mooi verpakt ontvangen (op mijn verjaardag). Bedankt Joyce en graag tot een volgende keer!
  25-9-2020
 • Oorbellen uitkiezen

  Op de site had ik van alles gezien wat ik leuk vond. Joyce heeft mij op een heel prettige manier geholpen een keuze te maken. Ze begreep vrij snel wat ik leuk vind en reageerde daarop met voorstellen die mij weer verder hielpen. Zo kwamen we snel tot een keus en bezit ik nu drie prachtige sets oorbellen. Echt een onlinewinkel waar je naar terug wil keren en die je iedereen zou willen aanraden!
  2-9-2020
 • Prachtige oorbellen

  Prachtige oorbellen!! Zoveel moois... gewoon moeilijk om te kiezen. Maar daar helpt Joyce je heel fijn bij. Dankjewel Joyce!!
  1-9-2020
 • Oorbellen en armbanden

  Ik heb al heel wat sieraden van Joyline-Creations in de winkel en op een beurs aangeschaft maar nu nu met behulp van Joyce via Instagram en haar website mijn collectie uitgebreid met prachtige oorbellen en armbanden van buffelhoorn. Samen de maat armbanden bepaald en toen via foto's welke armbanden en oorbellen ik wilde hebben, geen moeite teveel voor Joyce. Heel fijn als iemand zoveel moeite voor je doet, dat geeft een goed gevoel en ik ga zeker nog eens iets kopen bij haar, top service!!!!
  29-8-2020
 • Armband en oorbellen

  Ben weer super blij met een mooie armband en oorbellen, het draagt echt heel fijn omdat het zo licht is. Eerder had ik ook al een armband en oorbellen gekocht en met de armband had ik nu een klein ongelukje mee gehad. Geen probleem gelukkig, Joyce heeft het snel gerepareerd en weer verstuurd zodat ik weer met veel plezier kan dragen. Super goede en snelle service!
  14-8-2020
 • Oorbellen

  Heb in het verleden bij Joyce een mooie set gekocht, oorbellen, ketting, armband en ring. Helaas 1 oorbel verloren. Joyce heeft zo haar best gedaan om nieuwe oorbellen bij de set uit te zoeken. Snelle bezorging. Ik ben super blij dat ik de mooie set van buffelhoorn weer compleet heb en met veel plezier kan dragen. Jocyce dank je wel. En misschien tot ziens op een fair.
  1-8-2020
 • Prachtige gedraaide oorhangers

  Heel erg blij met deze mooie oorhangers, ze zijn heel apart. Ik had al eens eerder een ander paar in een winkel gekocht en was hierover zeer tevreden. Mooie sieraden die fijn zijn om te dragen. Snelle levering en leuk persoonlijk contact.
  29-7-2020
 • Buffelhoorn bruine matte oorstekers

  Joyce heeft mij heel goed geholpen ook wat betreft de maat en niet te vergeten mijn voorkeur qua kleur. Ze heeft mij verschillende laten zien . Keuze genoeg . De service is geweldig . Ja hoor bestellen bij Joyce is een aanrader . Het pakketje kon makkelijk door de brievenbus . Geweldig . Ik weet jou nu te vinden. Dank je wel. Ik ben er blij mee!!
  28-7-2020
 • Prachtige sieraden

  Wat een heerlijke manier om mooie buffelhoorn sieraden te kopen. Uitstekende prijs/kwaliteit, hele stijlvolle en bijzondere sieraden. Het advies en de hulp van Joyce is heel persoonlijk en echt op jou, als klant, gericht. Joyce weet vrij snel wat je voorkeur heeft en wat bij je past. Compliment voor de keuzehulp en mooie sets die ze voor je maakt op basis van je wensen. Echt een feestje en nogmaals : superblij met mijn nieuwe ringen, oorbellen en armbanden. Dank je wel Joyce! 💟
  17-7-2020
 • Ketting en armband

  Ik had een ketting en armband besteld die qua kleur niet bij elkaar pasten. Via de app wees ze me erop en al append en adviserend hielp ze me tot een betere keuze (terwijl ze mijn eerdere keuze al op maat had gemaakt). Heb het setje nu in huis en ben er helemaal blij mee.Prachtig van kwaliteit en heel licht om te dragen. Zelden zoveel service meegemaakt. Dankjewel Joyce.
  15-7-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *