Klantenbeoordelingen

 • Kiezen uit zoveel moois!

  Zoveel unieke oorbellen! De kracht van Joyce is persoonlijke aandacht en snelle service. Onvermoeibaar helpt ze met woord en beeld bij het kiezen op afstand. Heel blij met de uitkomst: prachtige creolen. Dank je Joyce!
  4-1-2021
 • Oorbellen

  Vandaag twee paar mooie oorbellen ontvangen . Snelle levering en persoonlijk advies gehad . Dmv appen / foto’s sturen de juiste keuze kunnen maken , super fijn . Ruime keuze in sieraden en ook een leuke prijs vind ik . Groetjes !
  24-12-2020
 • Perfecte service

  Na mijn bestelling online werd ik door Joyce benaderd om de maat van de armband en de producten en de verzorging ervan door te spreken. Echt een dame met passie en hart voor haar prachtige product. De arm is op maat voor me gemaakt en een dag later had ik het thuis bezorgd. Heel zorgvuldig ingepakt! Ik ben er erg blij mee!!
  20-12-2020
 • Hoornen oorbellen

  Precies de goede kleur hoornen oorbellen gevonden bij Joyline, super hulp bij het aankoopproces en we hadden de oorbellen precies op tijd binnen. Met ook nog eens een heel leuk persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, top service! De oorbellen zijn een succes, bedankt Joyce!
  16-12-2020
 • Oorbellen

  Vandaag super mooie en tegelijk stoere oorbellen ontvangen. Echt heel erg blij mee, na lang zoeken heb ik op de site van Joyce precies gevonden wat ik zocht. Ze dragen ook echt heerlijk licht, niks te veel gezegd! Echt super, ga zeker binnenkort nog iets kopen... Fijn, snel mailcontact en verzending.
  8-12-2020
 • Prachtig collier met bijpassende armband in blonde tinten

  Helaas! geen fair deze winter, maar met behulp van Joyce, appcontact en een hele reeks foto's toch een goede keuze kunnen maken. Prachtige set die ik veel ga dragen! Dik verdiend compliment voor deze onderneemster!!
  5-12-2020
 • Buffelhoorn ketting.

  Prachtige ketting. Ben er erg blij mee. Erg leuk contact met de eigenares. Zorgvuldige verzending. Echt een aanrader. Ook om met de feestdagen kado te doen.
  19-11-2020
 • Ketting

  Prachtige ketting net ontvangen een echte blikvanger, die ik zeker vaak ga dragen! Snelle levering en leuke persoonlijke aandacht dmv van kaartje bij het pakketje!Dank je Joyce voor je persoonlijke touch, liefs Nicole
  29-10-2020
 • Stoere schakelketting

  Heel erg blij met mijn nieuwe schakelketting van buffelhoorn! Via WhatsApp een berichtje gekregen, dat de ketting opgestuurd was -heel fijn- en de volgende dag mooi verpakt ontvangen (op mijn verjaardag). Bedankt Joyce en graag tot een volgende keer!
  25-9-2020
 • Oorbellen uitkiezen

  Op de site had ik van alles gezien wat ik leuk vond. Joyce heeft mij op een heel prettige manier geholpen een keuze te maken. Ze begreep vrij snel wat ik leuk vind en reageerde daarop met voorstellen die mij weer verder hielpen. Zo kwamen we snel tot een keus en bezit ik nu drie prachtige sets oorbellen. Echt een onlinewinkel waar je naar terug wil keren en die je iedereen zou willen aanraden!
  2-9-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *